Schoonmaak

Servicegericht, respectvol en empathisch!

 

Zorg

QAM22 uitzendbureau heeft haar deuren geopend op 1 januari 2019 en is gevestigd in Uithoorn, wij bieden hoogwaardige professionele medewerkers die hun werk met passie en genegenheid uitvoeren.

Administratie

U bent op zoek naar een administratieve baan neem dan contact op met QAM22!
Want bij QAM22 Uitzendbureau zijn we gespecialiseerd in het matchen van de juiste medewerkers bij juiste bedrijven.

Schoonmaak

Ben je opzoek naar een baan in de Schoonmaak of ben je student die wat uurtjes wil bijklussen als schoonmaker? QAM22 uitzendbureau is er voor jou om je te helpen aan een baan als schoonmaker die  snel en nauwkeurig kan werken.

Schoonmaak

Ben je opzoek naar een baan in de Schoonmaak of ben je student die wat uurtjes wil bijklussen als schoonmaker?
Dan is QAM22 uitzendbureau er voor jou om je te helpen aan een baan.
Heb je “know how” en ervaring, en kan je omgaan met schoonmaakmiddelen en vind je het niet erg om voor en na kantoortijd aan de slag te gaan. Dan moet je je zeker komen inschrijven bij ons!
Als schoonmaker moet je snel en nauwkeurig kunnen werken, maar vooral ook fysiek sterk zijn. Omdat het best zwaar werk is, moet je ook veel uithoudingsvermogen hebben.

Gelukkig werk je altijd met leuke collega’s en is het werk snel te leren, hierdoor kan iedereen ongeacht je opleiding schoonmaker worden. Het is makkelijk te combineren met je studie en andere activiteiten en je kunt iedere dag aan de slag!

Meld je aan als schoonmaker(ster)

QAM22 uitzendbureau is dagelijks opzoek naar schoonmaakpersoneel om onder te brengen bij haar opdrachtgevers. Neem contact met ons op en schrijf je daarom nu in!

Contact

Heeft u een vraag aan QAM22 stel deze gerust wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Contactformulier

Romeflat 27

1422 EM Uithoorn

support@qam22.com, qamstaffingsolutions@gmail.com